Continental GT Mulliner Cabrio, un exercițiu de manufactură de lux marca Bentley

Bentley prezintă noua adiție la gama Conti GT, Mulliner Cabrio – o ediție specială care se mândrește cu un interior lucrat manual, cu 400.000 de cusături.

Citește și:

Bentley Flying Spur a ajuns în România: cât costă și ce performanțe are?

Bentley pentru drumuri grele: Conti GT preparat pentru curse pe gheață

Bentley Mulsanne 6.75 Edition by Mulliner – ediţie finală

Bentley celebrează victoria de la Pikes Peak cu o ediție specială Continental GT

Bentley România își modernizează showroom-ul din București

În ediția următoare a Salonului Auto de la Geneva, Bentley va expune pentru prima dată în fața publicului o ediție specială pentru Continental GT Cabrio, care poartă semnătura Mulliner.

bentley continental gt mulliner cabrio

Specificațiile tehnice ale decapotabilei Conti GT sunt aceleași pe care le-am văzut și acum doi ani, la lansarea modelului; adică au rămas impresionante. Motorul W12 de 6,0 litri de sub capota lui Conti GT dezvoltă 635 de cai-putere și un cuplu motor de 900 de Newtoni-metru. Versiunea entry-level, cu motor V8, se laudă cu 550 CP și 770 Nm. Versiunea Mulliner este disponibilă pentru ambele variante de motorizare.

În mod deloc surprinzător, Conti GT Mulliner Cabrio devine noul vârf de gamă și încântă prin manufactură ridicată la rang de artă. Interiorul, spre exemplu, este lucrat manual și are 400.000 de cusături. Crearea unui astfel de interior durează 18 luni.

bentley continental gt mulliner cabrio

Sistemul audio Naim cu 18 incinte și două difuzoare Active Bass, cu o putere totală de 2.200 de wați, este inclus în lista de dotări standard. Tunelul median este ornat cu un ceas Breitling pregătit special pentru această ediție specială.

La exterior, Conti GT Mulliner Cabrio este disponibil cu jante de 22 de inci, 61 de nuanțe de caroserie și o grilă cu design special, Double Diamond. Detaliile interioare ale farurilor sunt inspirate de lumea șlefuitorilor de diamante.

Adaugă un comentariu