Bentley România își modernizează showroom-ul din București

Cu această ocazie, două modele cu adevărat speciale sunt prezente aici pentru o perioadă limitată de timp.

Citește și:

De centenarul companiei, Bentley a lansat un stilou care costă cât un Cielo

Bentley Ultratank, cel mai elegant tanc din toate timpurile

La șase ani de la inaugurare, showroom-ul Bentley România primește un upgrade de zile mari. Spațiul din cadrul complexului Porsche Pipera din București a fost redecorat în totalitate, investiția ridicându-se la peste 400.000 de euro.

Lucrările de reamenajare au fost cuprinzătoare, incluzând atât spațiul de expunere a modelelor din gamă cât și cel al birourilor și service-ului specializat. Suprafața întregului ansamblu este de 650 de metri pătrați.

Cu ocazia acestui refresh, Bentley România a expus două modele reprezentative pentru marca britanică, unul care exemplifică elocvent prezentul și unul care ne reamintește istoria sa fascinantă.

Primul este noul Bentley Mulsanne Speed, o limuzină de lux cu motor V8 de 6,75 de litri, cu 537 CP și 1.100 Nm, care în ciuda gabaritului accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde.

Celălalt model expus este o raritate – un Mark VI din 1948, parte a garajului Țiriac Collection.

„Suntem deosebit de încântați și onorați să găzduim o asemenea bijuterie automobilistică în noul showroom Bentley București. Acest model a fost anunțat în mai 1946 și a fost produs până în anul 1952, fiind primul automobil asamblat și finisat complet la fabrica din Crewe', a menționat Alin Tăpălaga, Director General al Porsche Inter Auto România.

Adaugă un comentariu