De centenarul companiei, Bentley a lansat un stilou care costă cât un Cielo

În 2019, Bentley sărbătorește 100 de ani de existență în industria auto. Cu ocazia centenarului, contructorul britanic de mașini de lux a lansat un set de instrumente de scris destinate colecționarilor. Piesa de rezistență a acestei colecții este un stilou care costă cât un Daewoo Cielo de la începutul anilor 2000.

Fanii împătimiți ai brandului Bentley pot comanda acum un set special de instrumente de scris, produse de prestigioasa companie germană Graf von Faber-Castell, care se poate lăuda cu o experiență de peste 250 de ani în domeniu. Pentru a celebra 100 de ani de existență a constructorului auto britanic, această firmă ne propune un pix cu cerneală, unul cu gel și un stilou, la prețuri care mai de care mai piperate.

 

Citește și

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

 Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Pixul clasic costă 490 Euro (2.319 lei), cel cu gel – 540 Euro (2.556 lei), iar prețul stiloului este de 590 Euro (2.792 lei), TVA inclus în toate cazurile.

Acestea au ajuns în vitrinele magazinelor pe 1 iulie 2019. Potrivit celor de la Bentley, instrumentele de scris „sunt disponibile într-o sofisticată culoare neagră, amintind de mașinile sport de odinioară. Toate elementele metalice sunt placate cu PVD de culoarea antracitului, din titan‘.

Tot pentru a marca centenarul, Bentley a lansat recent o colecție extravagantă de cărți în care este prezentată istoria detaliată a companiei. Cea mai scumpă ediție este disponibilă în doar 7 exemplare la nivel mondial, cântărește 30 kg și costă nu mai puțin de 233.000 de Euro.

 

Sursa: Bentley Media

Adaugă un comentariu