Benzinăriile din țară unde găsești combustibil la prețuri de nimic

Un lanț de benzinării de pe Valea Prahovei vând combustibil cu adaos comercial de 0,1%. Motorina nu e nici 4 lei/litru. GPL, în jumătate!

Citește și:

ANAF scoate la licitație autoturisme cu prețuri tentante

Vești proaste: cresc prețurile pentru asigurările RCA

Analiză: cum a influențat pandemia prețurile carburanților

Compania Neptun SA Câmpina, deținătoare a lanțului de benzinării ETU Oil&Gas, a anunțat că vine în sprijinul mediului de afaceri — atât din Câmpina cât și din zonele limitrofe — în contextul crizei cauzate de coronavirus.

Astfel, începând cu 15 septembrie, ora 17:00, și până pe 31 Decembrie, ora 23:59, adaosul comercial aplicat combustibilor va fi de doar 0,1%. Campania este valabilă în toate cele trei stații ETU (Câmpina, Cornu, Paulești), atât pentru persoane fizice cât și pentru cele juridice, relatează TurboMag.

Prețurile promoționale anunțate de ETU sunt de 3,87 lei/litru pentru motorina standard și de 4,32 lei/litru pentru cea premium. La benzină, prețurile sunt de 4,08 lei/litru (standard), respectiv de 4,66 lei/litru (premium). GPL-ul are și el un preț avantajos, de 2,02 lei/litru.

În acest moment, media în piață pentru motorină este de 4,43 lei/litru; pentru benzină, media este de 4,45 lei/litru. GPL-ul are un preț mediu în piață de 2,52 lei/litru.

Adaugă un comentariu

Articole similare