BMW 3.0 CSL Hommage R – Surprize, surprize

În cadrul Concursului de Eleganță de la Villa dEste, desfășurat în luna mai, BMW a expus conceptul 3.0 CSL Hommage. Astăzi, cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach, producătorul bavarez revidivează și prezintă prototipul 3.0 CSL Hommage R.

Spre deosebire de prima versiune a conceptului, noul BMW 3.0 CSL Hommage R a primit o caroserie vopsită în tema specifică modelelor de competiție dezvoltate de germani. Jantele au acum o dimensiune de 21 de inch și beneficiază de accente de culoare neagră.

Tot la nivel exterior, 3.0 CSL Hommage R prezintă o serie de modificări subtile în dreptul grilei, a spoilerului și a zonei posterioare.

bmw 3.0 csl hommage r (4)

La interior, prototipul dezvoltat de germani vine cu scaune de competiție din fibră de carbon, centuri de siguranță cu prindere în șase puncte, un roll cage tot din fibră de carbon plus un indicator eBoost. Acesta din urmă afișează implicarea motorului electric al sistemului de propulsie hibrid. Tot la interior, designerii producătorului german au asezonat conceptul cu o serie de accesorii din lemn.

Pentru ca toate aceste lucruri să se lege, BMW oferă și o cască specială, a cărei vizieră funcționează pe post de Head-Up Display. Ultimul, dar nu cel din urmă este un combinezon cu design special, menit să se asorteze cu casca descrisă mai sus.

Adaugă un comentariu