BMW M235i imbunatatit de AC Schnitzer

Casa de tuning germana AC Schnitzer a prezentat un pachet nou pentru BMW M235i.

La nivel estetic, modelul bavarez dispune de o serie de accesorii din fibra de carbon menite sa scada masa totala si sa imbunatateasca aerodinamica si sportivitatea. Amintim aici splitter-ul frontal, difuzorul spate si eleronul discret.

De asemenea, AC Schnitzer propune un sistem de evacuare nou si o varietate de jante cu dimensiuni cuprinse intre 18 si 20 de inch. Conform oficialilor casei de tuning, clientii pot opta pentru un set de suspensii sport care pot micsora garda la sol cu 30 – 40 de milimetri.

Citeste si: BMW X6M by Inside Performance – Rechinul alb iese la atac

bmw m235i by ac schnitzer (3)

La interior, AC Schnitzer propune un levier pentru frana de mana din aluminiu, covorase speciale si pedale din aluminiu.

Sub capota, unitatea de 3,0 litri TwinPower Turbo a fost modificata sa produca 380 CP. In aceste conditii, sprintul 0 – 100 km/h ar trebui realizat in mai putin de 5 secunde.

Alaturi de acest pachet destinat lui M235i, AC Schnitzer vine si cu kit-uri pentru versiunile diesel. Astfel, varianta 218d va putea produce 171 CP, versiunea 220d va sosi cu 218 CP, iar BMW 225d va licra 258 CP.

Citeste si: BMW M3 / M4 Coupe modificat de Alpha-N Performance

Adaugă un comentariu