Traveller’s Tales și BMW România ne încântă privirile cu o nouă poveste (VIDEO)

Ai nevoie de o pauză relaxantă? Aruncă o privire peste acest vlog de călătorie de la Traveller’s Tales, un proiect promovat de BMW România.

Citește și:

Ce BMW preferă românii: vânzările M au crescut cu 50% în 2019

BMW vs tramvai devine fenomen: un alt caz, înregistrat la Iași

Noi modelele BMW X plug-in hybrid: X1 xDrive25e şi X2 xDrive25e

BMW Seria 2 Gran Coupe ajunge în România. Iată care sunt prețurile

Oficial: BMW X7 pickup este real! Unde poate fi găsită autoutilitara de lux

Pentru un iubitor de mașini, automobilul joacă rolul principal mai în orice poveste, fie că este una închipuită, fie că-i vorba de una trăită. Însă, nu trebuie să uităm că folosim acest mijloc de mobilitate nu doar pentru a atinge o destinație, ci și pentru a descoperi locuri noi până acolo.

bmw romania si travellers tales ne incanta din nou privirile

Cam aceasta ar fi și deviza celor de la Traveller’s Tales, un vlog de călătorie care sintetizează experiențele itinerariilor într-o serie de clipuri, intitulate sugestiv. Stanly și Katya (cuplul din spatele Traveller’s Tales) au publicat, anul trecut, clipul intitulat Frozen Romania, despre care noi am zis atunci – și o spunem de câte ori este cazul – că ar putea fi foarte ușor un video de promovare a brandului de țară. Iar clipul cu prima vizită a lui Mini Cooper SE pe Transfăgărășan a purtat, de asemenea, semnăturile lui Stanly și a Katyei.

În cea mai recentă aventură a lor, intitulată Norway Postcards, ne duce în Nordul Europei, în țara fiordurilor, iar personaj secundar în această nouă poveste este un X3. Sigur, nu trebuie să te oprești aici cu vizionarea: canalul YouTube Traveller’s Tales te așteaptă cu mai multe astfel de povești.

Adaugă un comentariu