BMW Seria 2 Gran Coupe ajunge în România. Iată care sunt prețurile

BMW Seria 2 Gran Coupe, rivalul bavarez al lui Mercedes-Benz CLA, și-a făcut oficial intrarea pe piața din România. Prețurile încep de la 29.750 de euro.

Citește și:

Oficial: BMW X7 pickup este real! Unde poate fi găsită autoutilitara de lux

Mașinărie de drift siameză: două BMW Seria 3 sudate unul de celălalt (VIDEO)

BMW spune că noul design al grilei primește recenzii încurajatoare

Noutate în industrie: conectivitate smartphone wireless, la BMW

BMW a dat publicității prețurile pentru noul Seria 2 Gran Coupe, cea mai recentă adiție în gama de modele compacte a producătorului. Rival direct pentru Mercedes-Benz CLA, 2 GC este așezat pe platforma Seriei 1 și vine cu tot ce are mai frumos de oferit BMW pentru această arhitectură.

BMW Seria 2 Gran Coupe – informații și imagini oficiale

Prețurile pentru Seria 2 Gran Coupe în România pornesc de la aproape 30.000 de euro, cu versiunea entry-level 218i. Aceasta este animată de o unitate de 1,5 litri, cu trei cilindri, și dezvoltă 140 de cai-putere și 220 de Newtoni-metru trimiși punții față printr-o cutie manuală cu șase trepte. Optarea pentru automata cu șapte rapoarte crește prețul la 31.700 €.

BMW Seria 2 Gran Coupe – informații și imagini oficiale

În ordinea crescătoare a prețului, următoarea versiune oferită este 220d – un diesel de 2,0 litri, cu 190 CP și 400 Nm), disponibil de la 38.080 €. Vârful de gamă, M235i xDrive Gran Coupe se laudă cu 306 CP și 450 Nm proveniți de la un L6 de 3,0 litri. Resursele de putere sunt trimise tuturor roților prin intermediul unei transmisii automate cu opt trepte.

Liniile de echipare sunt Advantage (833 €), Sport (3.034 €), Luxury (3.48 €) și M Sport (4.582 €), fiecare dintre acestea completând caracterul lui 2 GC până când ajunge așa cum îl vedem echipat în imaginile de presă.

BMW Seria 2 Gran Coupe – informații și imagini oficiale

Dacă linia Advantage nu oferă decât pilot automat cu funcție adaptivă și senzori de parcare (față și spate), Sport crește dimensiunea jantelor la 17 inci, numărul de ornamente interioare, și aduce scaune față sport, lumini ambientale și faruri de ceață cu LED. Versiunea de top M Sport încorporează o suită de elemente M (de la volan la suspensie, jante, direcție și chiar kit exterior).

Pe lângă toate aceastea, clienții pot oricum să-și completeze lista de dotări bifând opționalele pe care BMW le pune la dispoziție.

Adaugă un comentariu