BMW spune că noul design al grilei primește recenzii încurajatoare

Șeful de produs de la BMW spune că această nouă abordare de design este semnătura specifică modelelor cu caracter puternic.

Citește și:

BMW M4 va avea mai multe versiuni, dar toate vor avea grile mari cât zilele de post

S-a lăudat pe YouTube că a modificat un BMW M4, iar acum bavarezii își vor mașina înapoi

Nu era greu să recunoști un BMW până acum, însă odată cu noua abordare în design, este imposibil să le treci cu vederea: vestita grilă-rinichi este din ce în ce mai mare, iar oficialii BMW spun că noul trend este abia la început.

Într-o discuție purtată cu Autocar, șeful de produs de la BMW Peter Henrich a spus că este convins că noul design – semnat de Adrian van Hooydonk – este „calea cea mai bună’, spunând și că acesta este bine primit de public.

bmw m4 2021 randare

„Clienții BMW sunt exigenți. Vor să exprime ceva și nu le este frică de mașini cu caractere puternice. Ei chiar asta caută. Așa că am decis să ne concentrăm și mai mult pe a crea caractere puternice și design îndrăzneț’, a declarat Henrich, menționând și că „vor fi întotdeauna persoane care vor căuta să critice și cărora le este frică de noutate. Dar noi suntem foarte încrezători și vom continua.’

Henrich a dat apoi exemplu pe X7, primul model care să se mândrească cu o grilă de dimensiuni impresionante. X7 este, totodată, și cel mai corpolent model BMW creat vreodată. Raportul de dimensiuni este cel mai evident la viitorul M4, care va avea o grijă imensă, dispusă vertical.

Întrebat dacă și modelele „conservatoare’ de la BMW vor fi incluse în acest trend – aici cel mai bun exemplu fiind Seria 5 – Henrich a spus că „fiecare model are poziționarea sa’, indicând faptul că designul consolei față va fi similar în cazul tuturor modelelelor din gamă.

Adaugă un comentariu