BMW M4 va avea mai multe versiuni, dar toate vor avea grile mari cât zilele de post

BMW pregătește viitoarele M3 și M4, care vor fi oferite în mai multe versiuni de motorizare și transmisie. Iată ce știm până acum. 

Citește și:

Proprietar cu spirit creativ a modificat o Lada până a ajuns BMW (FOTO)

Așa va arăta, cel mai probabil, viitorul BMW M2 Gran Coupe

Acum, că am făcut deja cunoștință cu Seria 3 – inclusiv în cea mai puternică și mai practică formă a sa de până acum – e timpul să ne îndreptăm atenția către viitoarele supersportive M3 și M4, despre care deja au apărut câteva informații interesante.

bmw m3 g80 foto spion

Cea mai importantă dintre ele, confirmată de către președintele BMW M Markus Flash într-o discuție purtată cu Motoring, este diversificarea de care M4 va avea parte. Acesta va fi oferit atât în versiune xDrive, cât și cu doar cu puntea spate motrică. „Nu am confirmat oficial încă, dar vă pot spune că vom oferi, cel mai probabil, versiuni cu tracțiune spate și cu tracțiune integrală, dar și cu transmisii automată și manuală’, a menționat acesta.

bmw m4 2021 randare

M3 și M4 vor fi configurate încă din fabrică pentru a se mula cât mai bine pe profilul cumpărătorului. Astfel, o eventuală vesiune Pure va oferi cutie manuală cu șase trepte și punte spate motrică; aceasta nu va dispune, însă, de la fel de multă putere ca versiunea de top Competition, oferită cu tracțiune integrală și transmisie automată.

Informațiile oferite sunt mai degrabă cu titlu de zvonuri, pentru că multe se pot schimba până la debutul viitoarelor M3 și M4, programat pentru anul 2021. Până atunci, vom face cunoștință și cu versiunea coupe Seria 4, care va avea un estetic foarte diferit de limuzina cu patru locuri.

bmw seria 4 imagine spion

În imaginea-spion de mai sus, putem vedea Seria 4 purtând grila imensă cu care Concept 4 s-a prezentat în fața publicului. În cazul conceptului, aceasta se încadra bine în consola frontală, flancată de guri de admisie imense. Suntem, desiguri, foarte curioși cum anume va arăta în versiune finală.

Sursă foto Bimmerpost

Adaugă un comentariu