BMW vs tramvai devine fenomen: un alt caz, înregistrat la Iași

Știm că nu e vorba despre marca mașinii – putea fi oricare alta – ci despre șoferi, însă nu putem să nu ne mirăm de această coincidență repetitivă.

Citește și:

Soluție pentru fluidizarea traficului în București: autobuzele să circule pe linia de tramvai

Dreptate cu forța: un vatman împinge cu tramvaiul un șofer nesimțit (VIDEO)

Încă un „ciocoflender’ cu BMW a fost filmat de un șofer STB făcând scandal (VIDEO)

Bătaie în trafic între un șofer de autobuz și un smecher cu BMW (VIDEO)

Şi totuşi de ce posesorii de BMW iubesc atât de mult mersul pe linia de tramvai? (VIDEO)

În SUA, Mustang este mașina despre care s-a format concepția generală că nu știe să meargă normal pe asfalt. Acest statut a fost obținut după o serie de întâmplări (nefericite, de altfel) în care muscle car-ul țintea prima bordură, primul stâlp, prima mașină (lucruri în care în general nu vrei să intri cu mașina) și se înfigea în ea, în urma unui derapaj scăpat de sub control. Sigur, nu cred că există cineva care să refuze ocazia de a conduce, sau de a cumpăra un Mustang pe motiv că nu se conduce bine.

În același stil, BMW se află pe un nou val de popularitate negativă după o serie de evenimente care au avut ca protagoniști modele ale brandului. Prima astfel de întâmplare a implicat un tramvai și un BMW. Cea de față, la fel.

Însă dintre toate evenimentele de până acum, cel de aici pare să fie cel mai serios: un BMW Seria 3 se plantează într-un tramvai, așa cum ne arată un utilizator de Facebook care s-a aflat în zona Casei de Cultură a Studenților Iași.

Nu știm care a fost contextul accidentului, asta urmează să ne spună Poliția după investigațiile de rigoare, însă după poziționarea vehiculelor pare să fie un caz clasic de neacordare de prioritate. Ca în oricare alt scenariu care implică un BMW și un tramvai, cel care iese cel mai șifonat este BMW-ul. Nu știm încă dacă pagubele sunt doar de ordin material sau dacă sunt implicate și victime.

Adaugă un comentariu