Dreptate cu forța: un vatman împinge cu tramvaiul un șofer nesimțit (VIDEO)

Un vatman din București s-a săturat de nesimțiții din trafic și a început să facă curat pe linia sa. S-a lăsat cu scandal.

Citește și:

O șoferiță din București a blocat traficul tramvaielor în Pipera. „Cum, Doamne iartă-mă, o fi ajuns acolo?’

O şoferiţă din Bucureşti care depăşea pe linia de tramvai a produs clipul anului

VIDEO: Ce a pățit un șofer care a intrat cu mașina pe șina de tramvai

Filmele cu eroi sunt în vogă în ultimul timp, iar internauții din România tocmai și-au găsit un justițiar modern: Vatman. Acesta a „pedepsit’ un șofer nesimțit care nu voia să-și urnească mașina de pe lina de tramvai prin a-i da un brânci.

Incidentul s-a produs în primele zile ale anului 2020, în zona Pieței Chirigiu din Capitală. În ciuda faptului că traficul în această perioadă este foarte aerisit (multă lume este plecată în vacanța de Sărbători), un șofer a vrut să „fure startul’ prin a se poziționa primul la semafor, fix pe linia de tramvai.

Doar că, odată apostrofat cu claxoane din partea tramvaiului, acesta a considerat că a învăța tramvaiul o lecție despre răbdare este mai important decât a-și vedea de drum. Din păcate pentru șofer, vatmanul rămăsese fără răbdare – probabil consumată tot de genul acesta de șoferi care cred că dețin nu doar mașini scumpe, dar și tot ce-i înconjoară.

Spre deosebire de șofer, vatmanul și-a văzut de drum și a „îmbrâncit’ BMW-ul care îi ocupa în mod contravențional linia. Nu știm dacă gestul a fost unul intenționat, pentru că nu știm cât de ușor este să oprești un tramvai de câteva zeci de tone. Știm însă că șoferul din BMW a învățat pe pielea sa că, de cele mai multe ori, un BMW Seria 5 lovit este mai dureros decât un claxon de tramvai în ego.

Pe lângă reparațiile mașinii sale, șoferul va trebui să plătească și o amendă de 2.230 de lei pentru că nu a eliberat calea tramvaiului și pentru că nu s-a prezentat la Poliție ca să anunțe rușinosul eveniment. Reținerea permisului pe o perioadă de 30 de zile a venit la pachet cu celelalte vești proaste.

Înainte să vedeți videoul, un mic avertisment: conține limbaj licențios, atât pe înregistrarea audio cât și în comentariile de pe rețelele de socializare, prezente de altfel în clip.

Adaugă un comentariu