BMW prezintă noi detalii despre viitoarea gamă Seria 7 – i7 va fi cel mai puternic model

Cu ocazia Conferinţei Anuale a BMW Group de astăzi, Frank Weber, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, prezintă detalii despre noul BMW Seria 7. Accentul în prezentare a fost pus pe tehnologie, pe noul design al părţii frontale, precum și pe experienţa de la interior.

Cu BMW i7 electric, producătorul bavarez îşi extinde gama de automobile fără emisii locale în segmentul exclusiv al modelelor sale de vârf. “Noul BMW Seria 7 este absolut inovator din toate punctele de vedere. Ca nici un alt model, BMW Seria 7 reprezintă puterea inovatoare a BMW”, spune Weber. “BMW i7 complet electric este, de asemenea, cel mai puternic BMW Seria 7. Combină cea mai bună experienţă de condus cu cea mai bună experienţă digitală. Acest lucru îl face automobilul ideal pentru acei <> orientaţi spre viitor, responsabili, pionierii avangardişti.”

Elementele de design caracteristice ale farurilor rotunde duble şi ale grilei BMW au fost complet reinterpretate pentru a obţine un aspect modern şi distinctiv. O caracteristică specială de design sunt farurile superioare din sticlă cristal şi conturul iluminat al grilei radiatorului.

În interior, accentul se pune pe experienţa inovatoare de utilizator creată cu noile My Modes şi ultima generaţie a sistemului de operare iDrive. Pe lângă ecranul central curbat BMW, un nou tip de bandă de lumină şi funcţii pe panoul de bord şi pe uşi oferă o calitate vizuală şi haptică exclusivistă. Bara de interacţiune BMW face parte din iluminarea ambientală şi are şi butoane de control integrate. În plus, Seria 7 primește acoperişul panoramic din sticlă Sky Lounge cu elemente de lumini LED care pot fi reglate individual.

Partea din spate a BMW i7 oferă un confort de călătorie remarcabil şi stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte funcţiile de divertisment, oferind o experienţă cinematografică unică. BMW Theatre Screen, care iese din tapiţeria plafonului, este un ecran ultralat cu un monitor de 31 de inchi (78,74 cm), format de afişare panoramică 32:9 şi rezoluţie 8K.

În aprilie, producătorul auto bavarez va prezenta noul BMW i7 electric şi, odată cu acesta, întreaga gamă nouă BMW Seria 7.

Adaugă un comentariu