Borsec la Raliul Argeșului 2023: Emoție cu bucurie

În lumea motorsportului, lucrurile nu se aștern întotdeauna așa cum îți dorești, iar în acele momente, singura ta dorință este de a trece lina de finish în siguranță. Totuși, în ciuda neajunsurilor, echipajul susținut de Borsec format din Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh încheie cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Raliuri pe locul 2 în clasamentul pe echipe și pe locul 3 la clasa RC2 național.

“Pentru noi, a doua etapă a Campionatului Național de Raliuri a fost una și cu bune, și cu rele, dar important a fost că am reușit să menținem un ritm bun cu câteva excepții. Am fost puțin neinspirați în anumite momente, dar ăsta e sportul. Au fost două zile de foc, chiar dacă a și plouat destul, atât în prima zi, cât și în a doua.

Apa minerală Borsec a fost cea care ne-a ajutat să ne menținem hidratați corespunzător în condiții de umiditate extrem de ridicată. Probele speciale, aceleași ca și anul trecut, cu mici modificări, au fost unele cu paliere de viteză, fapt ce nu ne-a avantajat foarte mult – având o cutie de viteze mai scurtă, automobilul nostru nu dezvoltă viteze de top, ceea ce ne-a creat un dezavantaj considerabil. De asemenea, au existat câteva greșeli personale, mai ales în ceea ce privește reglajul suspensiei.

Până la urmă ne bucurăm că am reușit să terminăm cu bine, mai ales că veneam după abandonul de la Harghita. Următoarea etapă este la Baia Mare și o așteptăm cu nerăbdare. MulțumimUniCredit Leasing, Borsec, Generali, Mobil 1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-prod Com și băieților de Omega Motorsport care mi-au pregătit mașina impecabil” a declarat pilotul Adi Teslovan.
Adaugă un comentariu