De banii pentru Bugatti Baby II îți poți cumpăra un Zoe și un Leaf

Bugatti a anunțat demararea producției pentru Baby II, o mașinuță electrică a cărui preț pornește de la 30.000 de euro. Fără TVA.

Citește și:

Ofertă second-hand în România: Bugatti Chiron. Atenție, prețul nu este mic!

Nu ne gândeam că o să vedem vreodată un Bugatti Chiron aici (VIDEO)

Cu excepția acestor două condiții, Bugatti te lasă să îți personalizezi Divo cum vrei tu

Bugatti pune în gardă părinții milionari din întreaga lume, anunțând că a demarat producția pentru Baby II, un model electric destinat copiilor cu vârste de la 14 ani în sus și inspirat de modelul Type 35. Dacă nu ar fi menționat producătorul că Baby II are 75% din dimensiunile modelului original, ar fi fost greu să ne dăm seama, pentru că nivelul detaliilor este, așa cum te-ai aștepta, cel mai înalt.

Baby II va fi produs în 500 de exemplare și oferit în trei versiuni diferite: Base, Vitesse și Pur Sang. Indiferent de versiunea aleasă, vei primi un sistem de frânare cu recuperare de energie, planșa de bord îmbrăcată în aluminiu, volanul acoperit cu lemn și scaun îmbrăcat în piele, printre altele. Versiunea Vitesse vine cu caroserie din fibră de carbon, în timp ce Pur Sang are o caroserie din aluminiu modelat manual — un proces care durează până la 200 de ore, pentru fiecare mașinuță în parte.

Versiunea Base, care pleacă de la 30.000 de euro, vine cu un motor de 5,4 cai-putere alimentat de o baterie de 1,4 kWh, capabilă să ofere o autonomie de până la 25 de kilometri.

Versiunile Vitesse (43.500 €) și Pur Sang (58.500 €) au o baterie mai mare, de 2,8 kWh, și implicit o autonomie mai mare: până la 50 de kilometri. Totodată, sunt și mai puternice, motorul electric dispunând de 13 cai-putere. Baby II poate accelera 0-100 km/h în 6 secunde și poate atinge o viteză maximă de 70 km/h.

Prețurile nu includ TVA.

Adaugă un comentariu