Cine are nevoie de școala de șoferi? Un copil de 8 ani a învățat să conducă pe Youtube!

Un copil în vârstă de opt ani și-a dus sora mai mică la fast food cu mașina, după ce a învățat să conducă vizionând tutoriale video pe Youtube.

Potrivit postului de televiziune Fox 8 din Cleveland, un băiat de opt ani și sora lui mai mică au părăsit reședința lor din East Palestine, o localitate din statul american Ohio, după ce tatăl lor s-a dus la culcare, iar mama lor a adormit pe canapea. Copiii s-au urcat în camioneta de serviciu a tatălui, au pornit mașina și s-au îndreptat spre un restaurant.

Băiatul de opt ani a condus vehiculul pe o distanță de o milă (1,6 kilometri), trecând de patru intersecții și peste o cale ferată pentru a ajunge la restaurant, efectuând numeroase schimbări de direcție pe traseu. Martorii spun că băiatul a respectat toate normele din regulamentul rutier și s-a încadrat în viteza legală.

Din fericire, un prieten de familie se afla la restaurant în momentul sosirii celor doi copii și i-a anunțat pe bunicii acestora. Atunci când polițiștii au ajuns la fața locului, băiatul le-a spus că a învățat să conducă automobilul vizionând tutoriale video pe YouTube.

via | digi24.ro

Adaugă un comentariu