Dacia a celebrat 4 milioane de vehicule

Dacia a ajuns la o bornă importantă. 4 milioane de vehicule produse. Exemplarul aniversar este un Duster al cărui proprietar este Denys Charrasse. Mașina a fost expusă în cadrul Marelui Picnic Dacia din Franța, eveniment unde 11.212 oameni și-au dat întâlnire pentru a opta oară.

Așa cum era de așteptat, Marele Picnic Dacia a fost un succes. Vorbim despre o sărbătoare care a culminat cu un concert al unuia dintre cei mai populari artiști francezi ai momentului. Evenimentul s-a desfășurat pe Domeniul Courson, iar participanții au avut o zi de familie plină de momente interesante. Dacia a prezentat toată gama de modele, au fost lansate o serie de programe pentru clienții din Franța, dar au fost organizate și o serie de activități sportive sau ateliere pentru cei mici.

Marele Picnic Dacia 2016  (4)

În prezent, Dacia este un brand comercializat în 44 de țări, iar marca de la Mioveni se bucură de un succes din ce în ce mai impresionant. Piața din Franța este cea mai importantă pentru Dacia, constructorul de la Mioveni ocupând locul cinci în topul vânzărilor de automobile.

Adaugă un comentariu