Dacia Duster Black Touch – Serie limitată pentru piața din România

Deși Dacia a fost prezentă în cadrul Salonului Auto de la Paris, oficialii producătorului de la Mioveni nu au scos toți așii din mânecă în Hexagon. Cu ocazia întâlnirii Dacia Duster Camp 2016, producătorul autohton a prezentat noua serie limitată Dacia Duster Black Touch.

Dacia Duster Black Touch – Exterior și interior

La nivel exterior, Dacia Duster Black Touch integrează un pachet estetic de culoare neagră. Grila frontală a primit accesorii glossy black, iar panourile laterale sunt acum ceva mai masculine mulțumită unor protecții suplimentare. De asemenea, montanții și oglinzile laterele sunt disponibile tot în culoarea neagră, în timp ce ramele proiectoarelor de ceață au o culoare gri.

dacia-duster-black-touch-5

Dacia Duster Black Touch are la bază versiunea Laureate și oferă un volan îmbrăcat în piele, navigație și o zonă centrală acoperită de același plastic glossy black.

Dacia Duster Black Touch – Motorizări

Noua Dacia Duster Black Touch va putea fi comandată în versiunile 4×2 și 4×2 alături de motorul dCi 110, dar și cu unitatea pe benzină de 1,6 litri. În plus, modelul de la Mioveni va putea fi comandat și alături de transmisia EDC, premiera pregătită de români pentru Salonul Auto de la Paris.

Dacia Duster Black Touch va fi disponibilă într-o serie limitată care va fi comercializată până în primăvara anului viitor.