Dacia Duster Whiteliner – Detalii si preturi pentru pachetul de tuning

Casa de tuning germana Elia a pregatit un kit de caroserie pentru Dacia Duster facelift.

Daca in urma cu cateva zile v-am prezentat o serie de imagini cu noul Duster Whiteliner, astazi a venit timpul sa va spunem si preturile cerute de Elia pentru accesoriile oferite pentru modelul de la Mioveni.

Partea frontala a lui Dacia Duster Whiteliner se lauda acum cu lumini de zi cu LED, cu un skidplate din poliuretan si cu ornamente pentru proiectoarele de ceata. Pretul cerut de germani pentru aceste modificari este de 1.029 de lei. In aceasta suma nu intra si valoarea proiectoarelor, intrucat acestea sunt in curs de omologare.

spate

Partea laterala a lui Duster Whiteliner se lauda acum cu semnalizatoare cu tenta cromata (105 lei), cu ornamente pentru pasajele rotilor (1.420 lei) si cu ornamente pentru praguri (552 lei).

In partea posterioara, kit-ul oferit de Elia vine cu un eleron montat deasura lunetei (1.048 lei), cu stopuri cu tehnologie LED (1.300 lei), cu un skidplate (632 lei) si cu o evacuare dubla (1.916 lei pentru versiunea 4×2, respectiv 2.102 lei pentru versiunea 4×4). La final amintim de jantele Lombartho de 21 de inch care sunt oferite pentru suma de 3.338 lei.

Citeste si: Lamborghini Huracan Arrow – Un nou proiect al romanului Marius Dumitrascu

Adaugă un comentariu