Dacia a anunțat că ține fabrica Mioveni închisă în continuare

Dacia a anunțat printr-un comunicat de presă că prelungește perioada de suspendare a activității în uzina de la Mioveni. Aceasta ar fi trebuit să se reia pe 5 Aprilie.

Citește și:

Procesul pentru cel mai mare contract de tramvaie din țară a fost suspendat

Auto industry din România va produces echipamente medical

Cel mai important eventiment auto al anului nu-și va mai deschide porțile anul acesta

Orban: Șoferii care fac transport de marfă vor sta în izolare de la venirea acasă până la plecarea într-o nouă cursă

Dacia Duster așa cum nu l-ai văzut niciodată

În data de 19 Martie, Dacia a suspendat activitatea de producție la uzina din Mioveni, pe o durată de 14 zile. Aceasta ar fi trebuit să-și redeschidă porțile pe 5 Aprilie.

Însă având în vedere contextul evoluției COVID-19 la noi în țară, oficialii Dacia au anunțat astăzi că vor prelungi această perioadă, fără a mai menționa însă până când.

„În contextul propagării virusului COVID -19 la nivel global și al evoluției crizei sanitare, Groupe Renault România, în acord cu partenerii sociali, prelungește perioada de întrerupere a activității de producție de la uzinele din Mioveni’, s-a menționat în comunicatul de presă emis astăzi.

Producătorul autohton nu a comunicat nimic despre planurile de mobilizare în vederea producerii de echipamente și componente pentru aparatură medicală. Ministrul Economiei Virgil Popescu a declarat astăzi pentru Digi24 că reprezentanții industriei auto din România „doresc să contribuie, să ajute economia românească, să ajute românii’, fără a detalia însă un plan de acțiune în acest sens.

Adaugă un comentariu