Duster Extreme Concept – Off-roader de buget

Divizia din Brazilia a brandului Renault a prezentat conceptul Duster Extreme în cadrul Salonului Auto de la Sao Paulo. SUV-ul de la Mioveni adoptă un design extrem de agresiv și orientat către off-road.

După cum probabil ați intuit, brazilienii vor să scoată în evidență capacitățile lui Duster și posibilitățile multiple de personalizare aftermarket cu elemente dedicate ieșirilor în off-road. Și toate acestea cu ajutorul unei mașini de buget.

renault-duster-extreme-concept-8

Noul Duster Extreme Concept are o gardă la sol mai mare, anvelope dedicate off-roadului și jante cu un singur prezon. Culoarea gri a caroseriei contrastează puternic cu elementele de culoare roșu-aprins. Tot la nivel estetic vedem spoilere modificate și un set de lumini LED montat pe plafon.

Aceeași nuanță roșie se regăsește și la interior pe o serie de accesorii. Tot în habitaclu vedem și câteva elemente dedicate mașinilor de off-road. Sub capotă, Duster Extreme Concept ascunde motorul pe benzină de 2,0 litri care livrează puterea cu ajutorul unui sistem de tracțiune integrală.

Adaugă un comentariu