CNR 2016: Echipajul Simone Tempestini – Marc Banca se impune în Transilvania Rally 2016

Weekend-ul acesta, în Cluj, s-a desfășurat etapa cu numărul șase a Campionatului Național de Raliuri. Etapa a debutat joi cu prezentarea oficială a concurenților în centrul orașului Cluj-Napoca, iar probele speciale au fost programate vineri și sâmbăta.

Vineri, organizatorii au programat patru probe speciale, ultima dintre acestea fiind superspeciala din Piața Unirii. Sâmbătă, concurenții au avut de parcurs alte șase probe, ultima dintre acestea fiind superspeciala din parcarea Polus Center.

După cele două zile de concurs, echipajul Simone Tempestini – Marc Banca s-a impus în Transilvania Rally. La volanul unui Ford Fiesta R5, pilotul Napoca Rally Academy și-a trecut în cont o nouă victorie. Pe locul secund al clasamentului general a terminat echipajul Bogdan Marișca – Carmen Poenaru, iar ultima poziție a podiumului a fost ocupată de Dan Gîrtofan – Tudor Mârza.

transilvania rally 2016 (1)

La clasa 2, podiumul a fost identic cu cel de la general. Totodată, aici au mai punctat echipajele Sorin Badea – Botond Csomortani și Zoltan Juhos – Lorand Bako.

transilvania rally 2016 (7)

La clasa 3, Gergo Szabo – Karoly Borbely termină pe primul loc, urmat de echipajul Edwin Keleti – Toni Avram. Piloții BCR Rally Team au fost acompaniați pe podium de echipajul Vlad Cosma – Diana Hațegan.

transilvania rally 2016 (4)

La clasa 5, Adrian Teslovan – Imre Cseh s-au impus și au fost urmați de Mușețeanu Andrei și Cristian Toader.

transilvania rally 2016 (9)

Clasa 7 a fost adjudecată de echipajul Mihai Manole – Florin Dorca, câștigători și la 2 roți motrice.

IMG_5414

Clasa 9 a fost câștigată de echipajul Raul Badiu – Gariel Lazăr, același echipaj care s-a impus și în Cupa Dacia, dar și în clasamentul juniorilor.

transilvania rally 2016 (8)

Adaugă un comentariu