Ferrari 458 Italia modificat de Misha Designs

Deși Ferrari 458 Italia și-a terminat treaba pentru producătorul din Maranello, casa de tuning Misha Designs a decis că este momentul pentru o schimbare în viața celui mai iubit supercar din ultimii ani.

Conform tunerului din Los Angeles, 458 Italia poate fi echipat cu două pachete estetice diferite. Primul dintre acestea propune o capotă nouă, un spoiler frontal revizuit și prize de aer modifiate. De asemenea, pragurile laterale au fost îmbunătățite, iar spoilerul posterior este acum acum mult mai agresiv. Toate aceste elemente de caroserie sunt fabricate din fibră de carbon pentru ca masa totală a modelului să scadă.

ferrari 458 italia by mischa designs (1)

Cel de-al doilea pachet va fi produs într-o ediție limitată la doar 20 de exemplare. Spre deosebire de primul kit, acesta dispune de praguri laterale modifiacte, de aripi ceva mai late și de un eleron, al cărui design a fost inspirat de cel prezent pe FXX K.

Citește și: Ferrari 488 GTB, înlocuitorul lui 458 Italia

În cazul în care ați uitat, Ferrari 458 Italia dispune de un motor V8 de 4,5 litri capabil să producă 570 CP la 9,000 rpm și 540 Nm la 6,000 rpm. Accelerația 0 – 100 km/h are loc în 3,0 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 325 km/h.

Adaugă un comentariu