Goodyear are cea mai eficientă anvelopă all season. A primit calificativ A

Goodyear, producătorul mondial de anvelope, va avea în curând în portofoliul său prima anvelopă all-season care să fi primit calificativul maxim în testele de eficiență de consum.

Citește și:

(P) De ce trebuie să ne echipăm mașinile cu anvelope de iarnă și cum ne ajută acestea?

Dacia Duster vs Audi A4 Allroad pe zăpadă. Unul dintre ei are anvelope all-season. Ghiciți cine câștigă (VIDEO)

Cod Rutier: poţi fi amendat pe un drum cu zapadă chiar dacă ai anvelope de iarnă

Cele mai potrivite anvelope de iarnă. Cum le cauți și cum le alegi

Michelin a creat anvelopele fără aer! Prima mașină care va fi echipată cu ele

Atunci când căutăm o anvelopă nouă, avem de ales între calitățile privind aderența, proprietățile elastice în funcție de condițiile exterioare, silențiozitatea la rulare sau eficiența la consum; gama de oferte de pe piață este foarte variată, însă este foarte greu să găsești o anvelopă care să le facă excelent pe toate.

Goodyear însă încearcă să atingă acest obiectiv dificil, și pare că este pe drumul cel bun. Producătorul de anvelope a anunțat că un produs pe care l-au dezvoltat recent reușește să bifeze atât o elasticitate bună de-a lungul anului, cât și eficiența la consum. Anvelopa all season (cu marcaj 3PMSF) va fi lansată în cursul acestui an.

„Acest proiect este un bun exemplu de anticipare a nevoilor clienților, ajutându-ne să ne argumentăm superioritatea tehnică și transformând tehnologia avansată în beneficiu pentru cumpărător,’ a declarat Xavier Fraipont, Vice President of EMEA Product Development Goodyear.

Anvelopa va face parte, la început, din echiparea standard pentru Peugeot (2008, 3008, 5008) și DS (DS3 Crossback și DS7 Crossback), lista urmând a fi completată ulterior și cu alte modele.

Adaugă un comentariu