Jaguar F-Type modificat de Piecha Design

Jaguar F-Type este unul dintre acele modele care nu are nevoie de restilizări pentru a arăta bine, iar acesta este motivul petru care tunerii n-au luat în vizor acest model. În plus, să modifici o mașină care arată bine poate duce la dezastru, iar multe case de tuning nu-și permit un astfel de eșec.

Dar din toată “gloata” de tuneri a răsărit Piecha Design care a decis că este momentul pentru un plus de dramă în dreptul lui Jaguar F-Ype.

Partea frontală a suferit o serie de transformări interesante cu o grilă modificată și cu prize de aer supradimensionate. În zona posterioară vedem un difuzor de aer nou, un spoiler îmbunătățit și țevi de eșapament cu un diametru de 90 de milimetri.

jaguar f-type by piecha design (10)

Dacă aceste lucruri nu-i vor mulțumi pe viitorii clienți, Piecha Design pune la dispoziție suspensii ceva mai ferme și o gardă la sol redusă cu 30 de milimetri. Pentru ca ecuația să fie completă, casa de tuning a pregătit și un set de jante speciale din aliaj al căror diametru este de 20 de inchi. Pentru versiunile decapotabile, Piecha Design pune la dispoziție modulul Comfort Varioroof. Prin apăsarea de trei ori a unui buton amplasat pe cheia mașinii, F-Type își va coborî sau ridica plafonul și geamurile.

Adaugă un comentariu