Land Rover Defender Sixty8 preparat de Startech

Startech a prezentat un pachet special pentru Land Rover Defender. Casa de tuning își arată astfel respectul pentru modelul care va ieși în scurt timp de pe linia de asamblare.

Pachetul gândit de Startech poartă denumirea de Sixty8 și are la bază versiunea Defender 110 Station Wagon. Exteriorul a primit o caroserie vopsită în nuanța Corris Grey și un plafon în culoarea antorini Black.

În plus, vedem blocuri optice cu LED, aripi ceva mai evazate, praguri îmbunătățite și un set de jante de 18 inch Monostar D încălțate cu pneuri BF Goodrich All-Terrain A/T.

Land Rover Defender Sixty8 by Startech (1)

La interior, Startech a instalat un set de scaune sport, un volan nou și o tapițerie din piele în culorile Tan Light Brown – Ebony Black.

Sub capotă, motorul de 2,2 litri turbo dezvoltă 122 CP și 360 Nm, iar resursele sunt puse în valoare cu ajutorul unei transmisii manuale cu șase rapoarte și prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 15,8 secunde.

Casa de tuning Startech acceptă deja comenzi pentru Land Rover Defender Sixty8, iar producția va fi limitată la 68 de unități.

Adaugă un comentariu