Mercedes-AMG Sprinter 63 S va face posibil curieratul „în aceeași zi” pe tot teritoriul României

UPDATE: Acest articol a fost o glumă de 1 aprilie.

După ce a prezentat numeroase versiuni noi AMG pentru gama de turisme, Mercedes-Benz și-a îndreptat acum atenția asupra diviziei de vehicule comerciale. Primul model care a trecut deja prin mâinile specialiștilor AMG este popularul Sprinter, iar rezultatele sunt uluitoare.

Proiectat să transporte orice cu viteze de peste 200 km/h, noul Mercedes-AMG Sprinter 63 S se evidențiază printr-un kit de caroserie mai agresiv, cu aerisiri generoase în spoilerul frontal și cu un difuzor aerodinamic masiv în bara spate – unde sunt integrate și cele patru terminații ale evacuării. Jantele de 20 de inchi au un design specific AMG și încalță anvelope de 275/35 R20 pe puntea spate.

Sprinter AMG

Puterea vine de la noul motor V8 biturbo de 4,0 litri introdus de modelul supersport AMG GT. În această materializare, acesta dezvoltă 503 CP și 698 Nm – valori transmise punții din spate printr-o cutie de viteze automata cu 7 rapoarte. Sprinter 63 S este capabil să atingă 100 km/h în mai puțin de 5 secunde și are o viteză maximă limitată electronic la 210 km/h.

Acest model va ajunge pe piață în a doua jumătate a anului, principalele piețe vizate fiind Ucraina, Albania, Rusia și Bulgaria.

Adaugă un comentariu