Mercedes-Benz își extinde gama cu o utilitară de persoane: Clasa T

Mercedes-Benz a anunțat că pregătește un nou model, Clasa T, o utilitară de persoane care va fi disponibilă și în versiune electrică.

Citește și:

Mercedes-Benz Clasa S va debuta cu o premieră în siguranța pasagerilor

Mercedes-Benz B 200: Un hatchback la înălțime

Mercedes-AMG GT Black Series este cel mai puternic Mercedes produs vreodată

Mercedes-Benz Vans a anunțat printr-un comunicat că gama sa de oferte va fi completată începând cu 2022 cu un nou model, Clasa T. Aceasta va fi dezvoltată în parteneriat cu Renault, deci poate fi descrisă cel mai bine ca o versiune pentru transport persoane a lui Citan. Modelul Citan va rămâne în gama Mercedes-Benz, dar va fi destinat clienților din segmentul comercial.

„Cu noua Clasă T, vom oferi un vehicul destinat familiilor și pasionaților de activități în natură, invitându-i pe aceștia în lumea Mercedes-Benz. Clienții din acest segment sunt în căutare de autovehicule compacte, atractive și practice — și tocmai acestea sunt cerințele pe care noua Clasă T le îndeplinește’, a declarat Marcus Breitschwerdt, Head of Mercedes-Benz Vans.

Mercedes-Benz încă nu a furnizat informații tehnice despre Clasa T, însă a menționat că aceasta va fi disponibilă și în versiune electrică. Platforma lui Renault Kangoo — și pe care va sta, de altfel, și Clasa T — este în curs de dezvoltare, de aici și lipsa informațiilor detaliate.

Adaugă un comentariu