Morgan EV3 – Definiția nonconformismului

Dacă ești adeptul modelelor clasice, dar totuși n-ai vrea să-ți murdărești manșetele cămășilor de fiecare dată când ieși la plimbare, atunci trebuie să te orientezi către Morgan. Producătorul britanic continuă să șocheze, într-un mod plăcut, lumea auto prin modelele pe care le produce.

Cel mai nou produs Morgan se numește EV3 și reprezintă evoluția electrică a lui 3 Wheeler. Despre design nu cred că mai are rost să vorbim pentru că n-ai cum să nu iubești ce a ieșit din planșele designerilor companiei britanice.

În dezvoltarea lui Morgan EV3 s-au folosit panouri din carbon și elemente ultra-ușoare pentru ca masa totală să rămână scăzută. Și uite așa, EV3 cântărește mai puțin de 500 de kilograme.

2016 morgan ev3 geneva (6)

Sufletul noului model Morgan este animat de un motor electric de 46 kW care este susținut de un set de baterii de 20 kWh. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h durează mai puțin de 9 secunde, iar viteza maximă ajunge în dreptul valorii de 145 km/h. Și pentru că avem în față un model electric, trebuie să vă spunem că autonomia anunțată de producător este de 240 de kilometri.

Noul Morgan EV3 a fost expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Adaugă un comentariu