Nissan a demarat producția lui Micra

Noua generație Nissan Micra a fost prezentată în cadrul Salonului Auto de la Paris. Astăzi, modelul a instrat pe linia de asamblare a uzinei din Flins, Franța, facilitate operată de Renault. Nissan Micra este produs alături de Clio și Zoe, iar primele livrări sunt anunțate la jumătatea lunii februarie.

“Startul producției noii generații Micra este un moment care trebuie celebrat cum se cuvine, mai ales că reflectă spiritul colaborării Renault – Nissan”, a declarat Paul Willcox, președintele Nissan Europa.

All-New Nissan Micra start of production

După cum deja știți, exteriorul lui Nissan Micra a fost influențat de conceptul Sway, prototip expus în 2015 la Geneva. Standard pe toate echipările este oferit pachetul Nissan Inteligent Driving, care include sisteme de asistență tipice pentru modele din gamele superioare. Este vorba de asistent de bandă, o premieră în segment, frânare de urgență cu recunoașterea pietonilor, adus prima oară de Nissan în Europa, recunoașterea semnelor de circulație, asistentul de fază lungă sau cel de unghi mort.

Pentru o ținută de drum mai bună, Nissan a optat pentru introducerea tehnologiilor Active Ride Control și Active Trail Control. Sub capotă, clienții pot opta pentru un 0,9 litri benzină de 90 CP, pentru un 1,0 litru benzină de 75 CP sau pentru un diesel de 1,5 litri și 90 CP.

Adaugă un comentariu