Kia Sorento, primele imagini: design cu „îndrăzneală rafinată”

Kia pregătește debutul noii generații Sorento, programat pentru Salonul de la Geneva din această primăvară. Iată primele imagini oficiale cu modelul!

Citește și:

Kia Ceed: Sportul preferat? Golf!

Kia și Hyundai investesc 100 milioane de euro într-un start-up britanic

Kia Futuron – un SUV coupe electric ce prefigurează liniile noi de design ale companiei

Kia XCeed și Ceed Sportswagon primesc versiuni plug-in hybrid

Kia Ceed SW – Un Ceed bun la toate!

Kia tocmai a publicat primele imagini cu noua generație Sorento, pe care a anunțat că o va prezenta la Salonul Auto Geneva 2020, în Martie; tot atunci vom afla și setul întreg de informații despre SUV-ul de clasă mare al sud-coreenilor.

kia-sorento-2020

Până atunci, suntem invitați să o descoperim prin patru imagini în care ne este arătat atât la exterior, cât și la interior. Din punct de vedere estetic, exteriorul lui Sorento este descris de creatorii săi ca având o „îndrăzneală rafinată’, care încorporează atât înfățișarea robustă a generațiilor anterioare, șlefuită în cazul noii generații cu elemente de rafinament și eleganță.

Din față, noul Sorento este recunoscut rapid prin grila tiger nose, care este aici mai mare și care înglobează farurile. Din lateral, proporțiile lui Sorento o fac să pară mai lungă – prin reducerea consolelor față și spate și, implicit, prin mărirea ampatamentului.

kia-sorento-2020

Interiorul îmbie, în cazul noii generații Sorento, prin materiale de calitate, prin tehnologie și practicitate (are, în continuare, trei rânduri de scaune). Kia spune că noul Sorento se laudă cu unul dintre cele mai de calitate interiorare create vreodată de producător.

Pe partea de infotainment, Sorento vine cu un ecran tactic cu diagonala de 10,25 de inci și cu un instrumentar de bord digital, cu diagonală de 12,3 inci – este cel mai tehnologizat model din gama Kia actuală.

Sorento este bazată pe o nouă platformă dezvoltată de Kia, despre care producătorul spune că „ridică etalonul în segmentul D în ceea ce privește spațiul, practicitatea, eficiența și calitatea’.

Adaugă un comentariu