Hyundai i20 poate fi comandat cu pachet N Line și transmisie manuală inteligentă

Hyundai a prezentat pachetul N Line pentru noul i20. În plus, hatchback-ul subcompact poate fi comandat și cu transmisie manuală inteligentă.

Citește și:

Hyundai RM20e: cel mai puternic Hyundai creat vreodată

Hyundai i30 N facelift – informaţii şi fotografii oficiale

Hyundai Tucson este nou întru totul, de la design la tehnologie și motorizări

În februarie anul acesta, Hyundai ne prezenta noua generație i20, care a fost îmbunătățit pe toate planurile. Iar acum Hyundai le oferă clienților și versiunea N Line, are aduce câteva îmbunătățiri estetice dar și tehnice.

Pachetul estetic al lui i20 N Line constă în jante de 17 inci și un kit estetic ușor modificat, pentru a inspira mai multă sportivitate. Atât spoilerele față și spate cât și pragurile laterale au fost redesenate. Clienții au de ales dintre două versiuni de culoare pentru jante și patru culori noi pentru caroserie. În habitaclu, Hyundai i20 N Line iese în evidență prin cusături roșii contastante, un nou pedalier și un schimbător de viteze îmbrăcat în piele.

Din punct de vedere tehnic, Hyundai a îmbunătățit i20 pe partea de suspensii și oferă clienților opțiunea iMT — transmisia manuală inteligentă pe care am văzut-o și pe alte modele din gamă.

Sub capotă, Hyundai i20 N Line este oferit cu trei versiuni de motorizare. Entry-level este motorul de 1,2 litri, aspirat, cu 84 CP. Alternativa este unitatea supraalimentată, de 1 litru, oferită în versiuni cu 100 CP și 120 CP. Cea din urmă primește un sistem mild hybrid la 48 V, însă opțiunea mild hybrid este disponibilă și pentru motorul cu 100 CP.

Adaugă un comentariu