Noul Renault Scenic E-Tech va fi prezentat în premieră mondială la IAA 2023 Mobility Motor Show

Salonul Auto de la Munchen, ce își deschide în curând porțile pentru vizitatori, are parte de mai multe surprize din partea Renault. Francezii vor dezvălui în premieră mondială noul Renault Scenic E-Tech electric.

Pe lângă MPV-ul electric de familie, Renault va dezvălui și noul Grand Kangoo pe 5 septembrie. De asemenea, brandul francez va fi prezent în ambele spații dedicate Salonului Auto de la Munchen – Munich Messe și Odeonsplatz.

Marca va avea un stand (B40) în hala A2 din cadrul IAA Summit de la Munchen, stand în care va găzdui ziua presei în data de 4 septembrie și zilele comerciale până pe 8 septembrie. Renault va dezvălui în premieră mondială Noul Scenic E-Tech electric. Conferința de presă va avea loc în data de 4 septembrie, la ora 10:50, ora României, și va fi transmisă live. Ziua următoare, în standul Renault va fi dezvăluit Noul Grand Kangoo.

Un al doilea stand Renault, denumit electro pop rnlt, va fi accesibil publicului în Odeonsplatz, în zona IAA Open Space. Pentru Renault este o oportunitate să prezinte cele mai noi modele: Noul Scénic E-Tech electric, Noul Rafale, Noul Espace și Austral.

Adaugă un comentariu