Noua generație VW Amarok ne arată spatele într-un teaser proaspăt

Divizia de vehicule comerciale VW a publicat o nouă imagine teaser cu noul Amarok, model ce va fi prezentat oficial la începutul lunii viitoare. Primele exemplare ar trebui să ajungă în showroomurile din Europa anul viitor.

Imaginea se concentrează la partea din spate a vehiculului. Aici apare inscripționată denumirea modelului cu litere mari, precum și motorizarea V6, ceea ce înseamnă că mașinile din noua generație vor beneficia de propulsorul V6 diesel de trei litri și de sistemul permanent de tracțiune integrală 4Motion. Propulsorul a fost dezvoltat împreună cu Ford, iar noua generație a lui Amarok este înrudită cu ultimul model Ford Ranger.

Noul pick-up va avea o sarcină utilă de până la 1,2 tone pentru încărcăturile din benă, în timp ce capacitatea de tractare se ridică la 3,5 tone.

Așa cum putem observa și din fotografia teaser, noul Amarok va fi dotat cu lumini cu tehnologie LED, atât în spate, cât și în față. Tot pe partea de tehnologie, clienții vor putea opta pentru faruri cu tehnologie LED Matrix, sistem infotainment cu ecran wide de mari dimensiuni, instrumentar digital, scaune electrice, precum și o întreagă suită de sisteme de asistență.

Mașina va putea fi echipată cu jante de 21 de inchi, iar configuratorul va oferi posibilitatea alegerii din cinci variante de echipare: Amarok, Life, Style, Aventura și Panamericana.

Adaugă un comentariu