Oficial: Porsche Panamera Exclusive Series – Editie limitata pentru coupe-ul cu patru usi din Stuttgart

Porsche a publicat primele imagini si detalii despre versiunea limitata Panamera Exclusive Series. Varianta speciala a coupe-ului cu patru protiere din Stuttgart va fi expusa in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles si va fi produsa in doar 100 de unitati.

Panamera Exclusive Series are la baza versiunea Turbo S Executive care dispune de un ampatament mai mare cu 150 de milimetri fata de varianta normala. Pentru ca vorbim despre o editie speciala, noul Panamera Exclusive Series se lauda cu o caroserie vopsita intr-o combinatie de negru si maro. Conform oficialilor din Stuttgart, vopseaua a fost aplicata in mod manual. Pentru ca totul sa aiba un aer elegant, grila radiatorului si jantele de 20 de inch au fost si ele pictate in negru.

Citeste si: Porsche Performance Drive 2014 in versiunea mioritica alaturi de Porsche Cayenne facelift

La interior, Porsche Panamera Exclusive Series dispune de scaune imbracate in piele Poltrona Frau in culoarea Agatha Chestnut Brown, iar pe fetele usilor regasim piele Nappa perforata. De asemenea, nemtii au optat pentru o serie de insertii din lemn pentru bord.

Panamera-Exclusive-Series-7

Pasagerii din spate se vor bucura acum de sistemul Entretainment Plus care ofera un ecran tactil cu o diagonala de 10,1 inch, in timp ce sunetul oferit de sistemul Burmester duce experienta la un nou nivel. Cei care vor liniste interioara pot opta pentu castile fara fir.

Citeste si: Porsche Panamera Turbo facelift preparat de Mansory

Sub capota lui Porsche Panamera Exclusive Series gasim motorul V8 de 4,8 litri capabil sa produca 570 CP la 6,000 rpm si 750 Nm intre 2,250 si 5,000 rpm. Resursele sunt puse pe sosea cu ajutorul cutiei PDK, iar in aceste conditii acceleratia de la 0 la 100 km/h are loc in 3,9 secunde.

La final amintim de un set special de genti care vine la pachet cu modelul german.

Via | Porsche

Adaugă un comentariu