Opel Ampera-e – Electricul din Russelsheim vine în 2017

Opel promite să elimine barierele către mobilitatea electrică prin lansarea lui Ampera-e. Vehiculul va debuta în 2017 și, conform oficialilor Opel, acesta oferă o autonomie de funcționare generoasă la un preț accesibil. Opel Ampera-e a fost anunțat în cadrul Simpozionului CAR de la Bochum, Germania.

„GM şi Opel au avut întotdeauna convingerea că autovehiculele electrice vor juca un rol definitoriu în mobilitatea viitorului. Tehnologia inovatoare a modelului Ampera-e reprezintă un pas important către punerea în practică a acestei viziuni. Noul nostru autovehicul electric reprezintă, de asemenea, o nouă contribuţie la reputaţia pe care o are marca Opel de a face accesibilă pe scară largă ingineria inovatoare’, a declarat Mary Barra, preşedinta consiliului de administraţie şi CEO al GM.

Opel Ampera-e

Viitorul Opel Ampera-e va oferi spațiu generos pentru cinci pasageri, tehnologie de ultimă oră și o dinamică incitantă. Bateriile sunt amplasate sub podeaua din interior, iar configurația gândită de Opel nu va afecta spațiul pentru pasageri.

„Autovehiculele electrice au potenţialul de a aduce o contribuţie semnificativă la protecţia climei şi reducerea emisiilor. Noul Opel Ampera-e va deschide drumul mobilităţii electrice prin eliminarea barierelor pe care le constituie preţul ridicat şi autonomia redusă de funcţionare’, a declarat Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO al Opel Group.

Adaugă un comentariu