Porsche Panamera – Entry-level de 330 CP și versiune cu ampatament mărit

Porsche a publicat primele informații despre noul entry-level din gama Panamera. Astfel, cel mai accesibil Porsche Panamera folosește motorizarea V6 Turbo de 330 CP, cu 20 CP mai mult față de vechiul entry-level din gamă.

Totodată, consumul de carburant scade cu un litru la suta de kilometri, ajungând la 7,5 l/100 km. După cum probabil intuiți, versiunea poate fi echipată și cu sistemul de tracțiune integrală.

Dar Porsche a mai pregătit o mică surpriză pentru fani. Vorbim despre lansarea versiunii Panamera cu amptament mărit. Denumit Panamera Executive, varianta poate fi aleasă pe toate versiunile care dispun de tracțiune integrală (Panamera 4, Panamera 4S, Panamera E-Hybrid și Panamera Turbo).

Noul Porsche Panamera Executive (entry-levelul) integrează acum un plafon panoramic extrem de generos, scaune speciale, dar și cu pachetul PASM (Porsche Active Suspension Management). Dacă mizezi pe versiunile superioare, vei primi direcție integrală, portiere soft-close, blocuri optice cu reglaj dinamic și o climatizare pe patru zone.

Panamera Turbo Executive

Indiferent de varianta comandată, Porsche Panamera cu amptament mărit va integra o consolă centrală spate și pachetul Rear-Seat Entertainment. Acesta promite două ecrane de 10,1 inchi poziționate pe spătarul scaunelor față. La nevoie, gadgeturile pot fi utilizate ca tablete.

porsche-panamera-executive-5

Adaugă un comentariu