Premiere naționale și zeci de mărci auto și moto în cadrul Salonului Auto Moto 2015

S-a dat startul Salonului Auto Moto 2015, cel mai important eveniment de acest gen al începutului de an din România. Cea de-a patra ediție a evenimentului se desfășoară în perioada 1 – 5 aprilie și este amplasat în Piața Constituției din București.

În cadrul Salonului Auto Moto 2015, vizitatorii vor putea admira modelele a peste 20 de producători auto, dar și câțiva constructori de motociclete și biciclete. Ca în fiecare an, vor fi prezenți și diverși comercianți de piese de schimb și accesorii, dar și firme de leasing și asigurări. În plus, dealerii au pregătit oferte surpriză, iar mâine 2 aprilie, vor exista reduceri Black Friday.

Cei care aleg să meargă în Piața Constuției vor putea admira și una dintre cele mai valoroase colecții de mașini. Așa cum probabil ați intuit, vorbim despre modelele care îi aparțin lui Ion Țiriac. În cadrul SAM 2015 au fost expuse exemplare precum: Pierce Arrow Model B din 1930, Duesenberg Model J Torpedo Berline Convertible, Chrysler Imperial, Rolls Royce Phantom III Sports Saloon, Bugatti Type 57 Coach Ventoux, Porsche 356B si multe altele.

salonul auto moto 2015 (26)

Weekend-ul va aduce și o serie de spectacole. Traficul rutier va fi complet oprit pe Bulevardul Unirii, între Piața Unirii și Piața Constituției, și pe Bulevardul Libertății, iar cei prezenți vor putea urmări parade cu cu motociclete și mașini de epocă, demonstrații de drift și acrobații pe două roți.

Părinții nu au niciun motiv serios să-și lase copiii acasă. Cei mici pot accesa zona de simulatoare sau pe cea presărată cu karturi, trotinete electrice și nu numai. În zilele de miercuri, joi și vineri prețul unui bilet este de 15 lei, sâmbătă și duminică vitatorii vor avea de achitat o taxă de 20 de lei, iar copiii până în 7 ani au acces gratuit. În plus, cei care au donat sânge anul acesta au acces gratuit. Ei vor avea nevoie de carnetul de donator care trebuie să fie ștampilat pe 2015.

salonul auto moto 2015 (48)

Auto Bild România în cadrul Salonului Auto Moto 2015

În cadrul SAM 2015, revista Auto Bild a amenajat un stand special unde sunt pregătite câteva surprize pentru cei care aleg să se aboneze.

Adaugă un comentariu