Premiu pentru excelență: Rolls-Royce a decernat premiile European Dealer Awards

Rolls-Royce Motor Cars a anunțat săptămâna trecută la Londra, în cadrul conferinței anuale a dealerilor europeni, premiile European Dealer Awards pentru anul 2022.

Douăzeci și cinci de dealeri Rolls-Royce din toată Europa au fost invitați săptămâna trecută la The Shard, în Londra. Cu această ocazie, Schmidt Premium Cars Rolls-Royce Motor Cars München a primit prestigiosul premiu European Bespoke Dealer of the Year Award 2022.

Premiul a fost acordat pornind de la criteriile pentru dezvoltarea durabilă a afacerilor din programele de personalizare și individualizare ale Rolls-Royce. Rolls-Royce Motor Cars München a dezvoltat continuu vânzările de automobile foarte personalizate, pornind de la echipamente unice, care nu sunt incluse în lista de opțiuni, până la unul dintre cele mai remarcabile modele – un Phantom Cinque Terre, care prezintă în dotarea sa elemente interioare care sunt inspirate din imaginile satelor de pe riviera italiana, colorate, vechi de secole.

Michael Schmidt, proprietar al Rolls-Royce Motor Cars München a comentat: ‘Este pur și simplu incredibil că am primit în fața atâtor alți colegi extraordinari din Europa o distincție atât de importantă. Fiind o companie de familie, dorim să dezvoltăm continuu fiecare aspect al business-ului, iar ultimii ani au arătat că filosofia noastră personală este esențială pentru dezvoltarea relațiilor cu clienții.’

Boris Weletzky, director regional Rolls-Royce Motor Cars a felicitat echipa Schmidt Premium Cars: ‘Bespoke este Rolls-Royce. Personalizarea și individualizarea autovehiculelor sunt la fel de importante pentru clienții noștri ca și exclusivitatea. Cu Bespoke creăm opțiuni de personalizare inegalabile în segmentul de lux, pe care Rolls-Royce Motor Cars München le configurează cu succes în colaborare cu clienții noștri, ca nimeni altul în regiune. ‘

 

Adaugă un comentariu