Volvo Trucks uimește lumea cu o reclamă-monstru. Ce vezi aici nu e trucat! (VIDEO)

Volvo Trucks lansează, pentru prima oară în istoria sa, patru camioane noi odată, așa că s-a gândit la o metodă inedită de a anunța asta. Și a găsit-o.

Citește și:

Volvo S90 și V90 facelift sunt două alegeri excelente pentru București. Iată de ce

Autoritățile nu vor să vezi această reclamă la VW e-Golf, pe motiv că insultă femeile

Ruşii de la Kamaz susţin că reinventeză camionul

VIDEO: Reclamă Volkswagen interzisă! Câți oameni le-au făcut plângere

Thor, cel mai… cel camion creat vreodată, are 4.000 de cai-putere (FOTO)

Sunt multe lucruri plictisitoare pe lumea asta, unul dintre ele fiind ședințele în corporații. O excepție notabilă aici ar fi Volvo Trucks, unde ședințele de creație ar trebui filmate și puse în documentare. Nu de alta, dar poate învață și alții cum să facă reclame legendare.

Regula de bază în crearea unei reclame Volvo Trucks pare să fie asta: „Nu te îngrijora că ideea ta ar putea fi prea mult, ci hai să găsim o modalitate de a o pune în aplicare!’ „Un turn mobil din patru camioane puse unul peste celălalt? Sigur! De ce nu am pune și președintele Volvo sus pe el?’

Pe scurt, asta vei vedea în reclama de mai jos: patru modele noi Volvo Trucks – Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM și Volvo FMX –, pe care producătorul le-a lansat concomitent, își fac intrarea în scenă în același cadru, urcate unul peste celălalt. În vârful acestui turn înalt de 15 metri și care cântărește 58 de tone stă Roger Alm, președintele actual Volvo Trucks.

„Sunt obișnuit să fiu sus, dar pentru mine filmarea cu turnul de camioane a fost cu siguranță o zi neobișnuită de lucru. Am putea să zicem că am un… respect pentru înălțimi. Îmi place să stau cu picioarele pe pământ,’ a declarat Alm, care în acest moment este cel mai cutezător președinte de brand.

Adaugă un comentariu