Volvo S90 și V90 facelift sunt două alegeri excelente pentru București. Iată de ce

Modelele S90 și V90 au primit retușuri minore și, odată cu acestea, și versiuni de motorizare hibride, tot minore. Iată în ce constau noutățile!

Citește și:

Volvo face rechemări în România: care sunt modelele care riscă să ia foc

XC40 Recharge: ce aduce primul Volvo electric de serie

Noua Kia Sorento – primele informaţii despre sistemul hibrid de propulsie

Czinger 21C: performanțe de hypercar electric, obținute prin tehnologie hibrid!

Rabla 2020: vești bune pentru motocicliști și pentru cei care își doresc mașini hibride!

Vestea că S90 și V90 (alături de V90 Cross Country) primesc un facelift este surprinzătoare, nu pentru că nu le-ar fi venit vremea dar pentru că sunt unele dintre cele mai frumoase mașini moderne. Din fericire, nordicii nu au venit cu modificări de design majore. De fapt, sunt atât de subtile încât ne-ar fi luat ceva să ne dăm seama în ce constau.

La exterior, designul spoilerului față (care încorporează și farurile de ceață) este ușor schimbat, iar stopurile cu LED, în cazul lui V90 și V90 Cross Country, au primit semnalizare cu iluminare secvențială. Totodată, gama de culori exterioare și cea de jante a fost extinsă.

S90 și V90 facelift: interior cu aer curat

La interior, marea schimbare anunțată de Volvo este sistemul audio Bowers & Wilkins (disponibil pe S90 și V90), care acum are amplificator mai puternic; aici merită menționat și sistemul de reducere a zgomotului în habitaclu. Și o veste minunată (sau măcar relevantă) pentru melomani: sistemul audio a primit o setare care imită sunetul unui club de jazz.

În haticalul lui V90 și S90 facelift își face loc acum și sistemul Advanced Air Cleaner, care, așa cum îi zice numele, purifică aerul la interior. Volvo spune că acesta poate elimina în câteva minute aproape toate particulele minuscule din aer, inclusiv pe cele de 2,5 PM. Nu știm mașină mai potrivită pentru Bucureștiul nostru.

Atât purificatorul de aer cât și sistemul audio Bowers & Wilkins sunt disponibile și pe modelele purtând indicativul 60. Lista de noutăți la interior este completată de sistemul de încărcare wireless a telefonului și porturile USB-C, care iau locul prizelor de 12 V.

S90 și V90 promit și opțiuni mild-hybrid

Fără să vină cu informații lămuritoare despre noutățile de sub capotă, Volvo anunță că S90 și V90 (plus Cross Country) primesc, odată cu acest facelift, versiuni mild-hybrid care vor reduce consumul cu până la 15% procente în comparație cu versiunile cu motorizare clasică.

Mai multe informații decât „48 V’ nu au fost încă divulgate, acestea urmează a fi detaliate odată cu lansarea comercială a modelelor.

Adaugă un comentariu