Versiunea plug-in hybrid Renault Captur E-Tech ajunge în România. Iată prețurile

Renault a deschis sesiunea de pre-comenzi pentru Captur E-Tech, versiunea hibrid cu încărcare la priză a crossoverului subcompact.

Citește și:

Kia Stonic facelift se laudă cu motoare noi, infotainment mai mare

BMW iX3 are prețuri în România care pleacă de la 67.600 €

Sindicatul muncitorilor Renault vrea ca Dacia Spring să fie produsă în Franța

La mai bine de jumătate de an de la prezentarea oficială, Renault Captur E-Tech ajunge și la noi în țară. Captur E-Tech Plug-in face parte, alături de Clio E-Tech Plug-in, din gama de oferte hibrid cu încărcare la priză propusă de producătorul francez.

Versiunea plug-in hybrid a lui Captur are la bază un motor de 1,6 litri pe benzină, ajutat de două motoare electrice. Puterea totală a sistemului PHEV este de 160 de cai-putere. Motoarele electrice sunt alimentate de o baterie de 9,8 kWh care asigură crossoverului francez de segment B o autonomie electrică de până la 45 de kilometri în regim mixt și 65 de kilometri în regim urban.

Prețurile pentru Captur E-Tech Plug-in încep în România de la 28.800 de euro (cu TVA), în versiunea echipare de top Intens, singura disponibilă deocamdată. Renault a pregătit și o ofertă specială pentru primii 50 de clienți care vor plasa o pre-comandă: o trotinetă electrică Leader RS și o cască de protecție.

Renault a anunțat că până la finalul anului va publica lista completă de prețuri (pentru toate nivelurile de echipare) pentru Captur E-Tech Plug-in. Livrările vor începe, la fel, până la finalul anului.

Adaugă un comentariu