Renault Trezor: prima imagine teaser și primul leak

Renault a publicat primul teaser care prefigurează lansarea de mâine a conceptului Trezor. Acesta va fi vedeta francezilor la standul de la Salonul auto de la Paris.

Enigmatica imagine făcută publică de către Renault nu lasă prea multe indicii despăre cum va arăta noul lor concept. Colegii de la l’Automobile Magazine au stricat însă surpriza celor de la Renault, publicând coperta revistei lor dedicată Salonului Auto de la Paris. La loc central, în imagine apare Renault Trezor în toată splendoarea acestuia. Imaginea a fost retrasă, dar internauții au marcat deja momentul. În aceeași imagine apare și conceptul electric I.D. al celor de VW.

Renault Trezor prefigurează o nouă schimbare de direcție în designul producătorului francez. Din acest punct de vedere, Renault Trezor este un succesor demn al conceptului DeZir, prezentat în 2010. Predilecția francezilor pentru litera Z indică accentul pe care Renault îl pune pe vehiculele cu propulsie electrică, sau „Zero emisii (Z.E.) cum li se mai spune.

Mai multe detalii despre Trezor și celelalte modele prezentate de Renault la Paris vom prezenta mâine, după prezentarea de presă.

Adaugă un comentariu