Skoda Karoq, înlocuitorul lui Yeti, a intrat în producție

Skoda a demarat producția lui Karoq, SUV-ul său compact, la uzina cehă din Kvasiny. Acesta este fratele mai mic al recent lansatului Kodiaq și totodată înlocuitorul lui Yeti, primul SUV al mărcii Skoda.

Skoda se află în plină ofensivă de modele, iar accentul se pune, cum era de așteptat, pe SUV-uri. După Kodiaq și Karoq, ambele produse pe linia de asamblare de la Kvasiny, cehii pregătesc un model subcompact, realizat pe baza modelului de clasă mică Fabia, dar și versiuni noi de caroserie pentru cele două SUV-uri din oferta actuală.

Citește și: Skoda Karoq: Succesorul controversatului Yeti a fost prezentat oficial. Galerie foto și informații detaliate

Conceptul Vision E, prezentat în primăvară la Shanghai, anticipa un SUV-Coupé bazat pe Kodiaq, dar nu este exclus ca acest tratament să fie aplicat și modelelor mai mici. De asemenea, același concept a marcat startul planurilor de electrificare la Skoda. Nu e exclus să vedem în curând modele electrice produse în Cehia.

În ceea ce-l privește pe Karoq, cei care doresc să-l cumpere trebuie să aștepte până în octombrie, când vor începe oficial vânzările.

Adaugă un comentariu