Suzuki Baleno – Prețuri pentru România

Suzuki a prezentat modelul Baleno în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Vorbim despre un hatchback de clasă mică menit să schimbe puțin regulile în ceea ce privește spațiul interior.

Din punct de vedere estetic, Suzuki Baleno preia filozofia de design a mărcii și o duce la un nivel nou. Zona frontală este dominată de blocurile optice de dimensiuni generoase, dar și de grila radiatorului. Liniile laterale oferă o siluetă clasică de hatchback, în timp ce zona posterioară se remarcă printr-un eleron discret.

2016 suzuki baleno pret romania (9)

Suzuki Baleno promite spațiu suficient pentru cinci pasageri, plus un portbagaj de 355 de litri. Interiorul poate fi garnisit cu diverse elemente de ultimă generație, sistemul de infotainment cu ecran tactil de 7 inchi fiind alegerea de top.

Sub capota lui Baleno, Suzuki poate monta fie motorul turbo de 1,0 litri și 112 CP, fie pe cel de 1,2 litri aspirat natural de 90 CP. Totodată, cel de-al doilea motor amintit mai sus este disponibil și cu un sistem mild hybrid (SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki).

2016 suzuki baleno pret romania (5)

Pe piața din România, Suzuki Baleno va fi disponibil în versiunile de echipare GA, GL și GLX. Prețurile pornesc de la 11.000 de euro cu TVA pentru motorizarea 1.2 DualJet cu transmisie manuală și echiparea GA. Dacă vrei motorul turbo de 1,0 litri trebuie să alegi echiparea GLX. Prețul acestei versiuni începe de la 16.000 de euro. În plus, cele două motorizări pot fi echipate cu o cutie automată (1.0 Boosterjet) sau cu una CVT (1.2 DualJet).

Adaugă un comentariu