Volkswagen, parteneriat cu Renovatio. Ce noi beneficii au clienții

Volkswagen a anunțat debutul unui parteneriat cu furnizorul de energie Renovatio, cele două entități oferindu-și acces reciproc la rețelele de încărcare.

Citește și:

Șeful Volkswagen: Trecerea la mașini electrice este o problemă de supraviețuire’

Volkswagen pregătește un model electric cu autonomie de 700 km

Cum și-a propus Volkswagen să transforme radical o insulă grecească

Volkswagen și Renovatio au decis să ofere acces reciproc la rețelele lor de stații de încărcare pentru mașini electrice, clienții beneficiind astfel de extra puncte de încărcare.

Rețeaua Volkswagen Moon este acum în proces de dezvoltare, până la finalul anului fiind promise 23 de noi puncte încărcare. Stațiile Moon sunt disponibile la dealerii Volkswagen in întreaga țară și au atât surse de curent alternativ (AC, cu până la 22 kW) cât și de curent continuu (DC), cu putere de până la 75 kW. Tariful perceput de stațiile Moon pentru clienții Renovatio este același ca în cazul furnizorului de energie: 1,45 lei/kWh pentru AC și 1,95 lei/kWh pentru DC.

Renovatio, în schimb, se laudă cu 183 de stații de încărcare, în 71 de puncte din țară, oferind, de asemenea, atât surse AC cât și DC. Cea mai puternică stație de încărcare de încărcare Renovatio la noi în țară are 150 kW. Clienții Volkswagen care beneficiază de oferta de încărcare gratuită (în limita a 2.000 kWh) la achiziția unui model electric nou vor putea profita de această ofertă și în rețeaua Renovatio. Altfel, tarifele pentru încărcare sunt cele standard: 1,45 lei/kWh pentru AC și 1,95 lei/kWh pentru DC.

Adaugă un comentariu