VW T-Roc facelift: Prețuri în România

VW a anunțat un facelift important pentru modelul T-Roc în a doua jumătate a anului trecut. De altfel, T-Roc se află în producție din 2017 și reprezintă unul dintre cele mai populare modele din gama producătorului din Wolfsburg cu peste un milion de exemplare comercializate.

Faceliftul lui VW T-Roc aduce un kit exterior împrospătat, o nouă semnătură pentru blocurile optice, precum și noi seturi de jante (cu diametrul cuprins între 16 și 19 inchi). Echiparea de bază include faruri cu tehnologie LED, însă utilizatorii pot opta pentru faruri cu matrice, caz în care grila mașinii primește o bandă continuă de lumină.

La interior, planșa de bord a fost schimbată, iar materialele folosite sunt acum mai prietenoase la atingere. În continuare, clienții pot opta pentru inserții din plastic colorat contrastant. Unitatea media pornește acum de la diagonala de opt inchi, în timp ce sistemul de climatizare beneficiază acum de comenzi full touch.

De acum, prețurile pentru piața din România a lui T-Roc facelift au devenit publice. Modelul are acum un preț de pornire de 23.867 de euro (cu TVA inclusă) pentru echiparea Life cu motor 1.0 TSI cu 110 CP, 200 Nm și transmisie manuală cu șase trepte.

Echiparea Life include și propulsorul 1.5 TSI cu 150 CP și 250 Nm. În versiunea cu transmisie manuală prețul de pornire este de 26.436 de euro, în timp ce transmisia automată aduce prețul la 28.355 de euro. Clienții pot opta și pentru un diesel (2.0 TDI) cu 116 CP și 300 Nm în această echipare, prețul pornind de la 27.033 de euro.

Mai sus, echiparea Style aduce posibilitatea configurării alături de propulsorul 2.0 TSI cu 190 CP și transmisie automată DSG precum și sistemul de tracțiune integrală 4Motion în schimbul unui cost minim de 35.858 de euro. Același sistem 4Motion îl poate primi și motorizarea diesel 2.0 TDI cu 150 CP (37.174 de euro).

În același timp, clienții mai pot opta pentru echiparea sportivă R-Line. În cazul acesta, prețurile sunt similare cu ceea ce întâlnim pentru T-Roc Style.

Adaugă un comentariu