Leasingul la Bugatti Chiron Sport: câte un Porsche 718 pe lună

Dacă nu ai portofelul suficient de gros ca să-ți cumperi „cu banii jos’ un Bugatti Chiron Sport, poți să-l cumperi în rate. Este mai avantajos… oarecum.

Citește și:

Tranzacție-bombă: Volkswagen ar putea renunța la Bugatti. Cine îl preia

Primele Bugatti Divo au fost livrate clienților. Cum arată hypercarul de 5 mil. €

Cristiano Ronaldo își mărește colecția de mașini rare cu un Bugatti Centodieci

De banii pentru Bugatti Baby II îți poți cumpăra un Zoe și un Leaf

Bugatti este genul de brand la ale cărui mașini 99% din populație doar visează, motivele fiind atât prețul de achiziție cât și cel de întreținere. 1% din populație nu are grija asta.

Pentru ceilalți se găsesc soluții. Cum ar fi un program de leasing pe care unii dealeri Bugatti în propun clienților. Așa cum te-ai aștepta, nu este chiar accesibil, însă cel puțin nu te obligă la a băga mâna foarte adânc în buzunar dintr-o dată.

În exemplu din clip, modelul oferit prin program de leasing este un Chiron Sport, al cărui preț este de circa 3,6 milioane de dolari. Ca să intri în posesia lui, trebuie să achiți un avans de 358.000 $ și apoi câte 66.000 $ pe lună, pentru 24 de luni. Dacă optezi pentru un contract pe trei ani, atunci vei plăti „doar’ 52.000 $ pe lună. În această perioadă ai incluse reviziile, însă nu trebuie să depășești 4.000 de kilometri pe an.

Ce primești de banii ăștia? Un hypercar care nu mai are nevoie de introducere, pregătit să te ducă de la 0 la 100 km/h în 2,4 secunde și până la o viteză maximă de 420 km/h, dacă ai unde să testezi asta în condiții de siguranță.

Adaugă un comentariu