Fiica lui Adrian Minune iubeşte mașinile de lux. Iată ce bolid a primit cadou

În urmă cu doi ani, chiar în ziua în care a devenit majoră, Karmen Simionescu a primit o mașină de lux, cadou de la familia ei.

Maşina de lux a unui PREOT a făcut senzaţie! Localnicii au crezut că e o nuntă cu maneliști

Mergi cu 160 km/h şi vântul bate cu 120 km/h – CU CÂT TE PRINDE RADARUL? Ce răspunde Poliţia

Dacă până atunci era la mâna familiei și prietenilor, acum fiica lui Adrian Minune este dependentă de șofat și propria mașină.

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

TOŢI ȘOFERII trebuie să ştie asta: are voie poliţistul să verifice POLIŢA RCA?

Micuță, firavă și extrem de delicată, Karmen se transformă total atunci când urcă la volan. Dacă mașina personală este un SUV, atunci când prinde ocazia ia mașina sport, decapotabilă, a tatălui ei.

Karmen nu este dependentă doar de mașinile puternice, dovadă fiind imaginile publicate din celebra mașină a tatălui său, un Ferrari de sute de mii de euro, ci de confortul mașinii. „Sunt absolut dependentă de mașină. Nu mă duc nici la magazin fără mașină. Sunt conștientă că efortul fizic face bine, dar sunt atât de comodă. Șoferii m-ar înțelege', a spus tânăra. Citeşte mai mult.

Obrazul subțire, fie el și de manelist, pe cheltuială se ține! Capii manelelor din România, Adrian Minune, Florin Salam și Tzanka Uraganul, au la un loc bolizi de jumătate de million euro. Și nu mai punem la socoteală limuzinele lor 'de serviciu'.

Adaugă un comentariu

Articole similare