Capii manelelor din România conduc bolizi de jumătate de milion euro

Obrazul subțire, fie el și de manelist, pe cheltuială se ține! Capii manelelor din România, Adrian Minune, Florin Salam și Tzanka Uraganul, au la un loc bolizi de jumătate de million euro. Și nu mai punem la socoteală limuzinele lor 'de serviciu'.

Oferta unica! Casa din Popești Leordeni pentru care primești GRATUIT un BMW de 40.000 DE EURO!

Ce a pățit șoferul autocarului Jandarmeriei care s-a crezut pe circuit în centrul Bucureștiului | VIDEO

După un istoric în automobile sport în care a 'îndoit'  în accidente un BMW Z3, apoi un Ferarri California (accident ce a avut loc în centrul Capitalei, după ce nu a acordat prioritate unei șoferițe), Adrian Minune și-a făcut cadou anul trecut, de ziua numelui său, un Lamborgini Aventator. Bolidul, gamă super sport din care au fost fabricate și livrate până în 2016 în doar 5000 de exemplare, are un preț ce pornește de la 270.000 euro și ajunge la 100 de kilometri pe oră în mai puțin de…. 3 secunde. Adrian Minune a mai avut un Ferarri 458 Spider pe care l-a personalizat cu numele său pe tăblițele de înmatriculare.

Benzina premium a ajuns la 6 lei pe litru

Speranţe pentru Schumacher: familia anticipează o recuperare medicală miraculoasă

Noua vedetă a bairamelor și petrecerilor, Tzanka Uraganul a intrat, nu doar cu talentul ci și cu apucăturile, în elita soliștilor de manele. Dintre automobile din curtea sa, unul este cu adevărat special, un BMW i8 super sport, căruia îi face 'plinul' de la …priza electrică. Citeşte mai mult pe libertatea.ro 

Cel mai haotic șofer este din România! A scos un alt conducător auto în afara carosabilului | VIDEO

taguri
Adaugă un comentariu